Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

FDF nyhedsbrev nr. 2 april-maj-juni

FDF nyhedsbrev nr. 2 april-maj-juni 2017

 

Kære børn og forældre i FDF

 

Glædeligt forår til jer alle. Dette bliver helt sikkert et forår vi sent vil glemme. Efter at have haft Cirklen som base i mange år, må vi nu sige farvel.

 

Som I nok har læst i avisen er bygningen nu solgt, og alle skal være ude inden 1. maj. I onsdags havde vi ”hvad-gør-vi-nu-møde” for at lægge en plan for flytningen. Vi flytter over på Bækgården på Bækgårdsvej, som planlagt og holder derefter møderne der. Bækgården er dog ikke klar til os endnu, og står over for en større renovering, men vi tilpasser os løbende forholdene derovre. De sidste to onsdage i april, bruger vi på at pakke vores grej ned og flytte det, derfor er de aflyst (19. og 26. april)

 

Dejbjerggården er nu næsten klar til udlejning, og vi må sige at resultatet er blevet rigtig godt. Selvom vi lige er kommet hjem fra en rigtig god tur på Ølstoftlejren, glæder vi os til at komme ”hjem” til egen lejr i sommerferien. Det sidste der mangler at blive gjort, er den lidt finish og rengøring. På lørdag holder vi derfor ”arbejdsdag”, hvor der skal gøres rent i den nye afdeling og trimmes udenfor.

 

Vi mødes kl. 9.00 lørdag d. 8. april på Dejbjerggården og giver den gas et par timer. (Vi har desværre ikke helt fået den forældreopbakning, som vi havde håbet på igennem byggeriet. Måske skyldes det at datoerne er ret sent meldt ud, men det har været svært at gøre anderledes i en byggeproces som denne.)

 

Fællesarrangementer:

 

D. 2. – 4. juni weekendtur for seje væbnere og seniorvæbnere

 

D. 12. juni 17.00-19.00 papirindsamling v. Mogens  

 

D. 14. juni kl. 18.30-20.00 er der traditionen tro Skjern rundt på fire hjul. Indbydelse til aftenen kommer senere men er et bilorienteringsløb for hele familien.  

 

Sommerlejren bliver d. 30. – 7. juli for pilte, væbnere og seniorvæbnere.

For puslinge-tumlinge d. 4. – 7. juli.

 

 

FDF hilsner kredsledelsen