Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

BEMÆRK - ÆNDRING TIL PROGRAMMET

 

Programændring

Møderne vi har afholdt på Dejbjerggården har med lederøjne været en succes. Selv om vejret til tider har været træls så har der hver gang været højt humør og gåpåmod og det har været rigtig hyggeligt at slutte aftenen af omkring bålet i bålhytten.

Af praktiske årsager har vi imidlertid besluttet at ændre i programmet så vi fremover mødes på Cirklen hver gang. Samtidig vil vi ændre aktiviteterne i programmet så det passer med det nye mødested. 

Det betyder dog ikke at vi har droppet Dejbjerggården, men venter til foråret før vi igen afholder enkelte møder deroppe.

Ledene

Nyt Forårsprogram

Find vores Forårsprogram på forsiden øverst i højre spalte.

Håber det bliver et halvår med mange gode FDF-oplevelser.

 

Hilsen

Væbner- Seniorvæbnerlederne

 

 

4.000, - lige ned i Landslejrforet

Onsdag d. 9. september gjorde vi rent omkring Inovationscenteret. For det arbejde tjente vi 4.000 kr. som går til Landslejren mhp. at reducere deltagerprisen.

Deltagerprisen for Landslejren i 2011 var på 1.200kr. Vi vil rigtig gerne have mange med på lejren, og derfor har vi en interesse i at få skåret noget af toppen af.
Derfor, hvis I har ideer til hvordan vi kan tjene flere penge til lejren, så hører vi meget gerne fra jer. 

Væbner - Seniorvæbnerprogram

Ingen begivenheder fundet