Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Ild og pandekager

"Forestil jer at vi har været ude at gå på vandretur, og nu er det tid til at slå lejr. I kommer til en forladt bålplads, brændet er måske vådt, I har selv økse og tændstikker med, men resten må I selv finde ud af."

Piltene gik straks i gang med pladsen og snart bredte røgen sig rundt om Cirklen. Pigerne tog initiativ til en omgang pandekager, og det kunne drengene ikke stå tilbage for. Det bliver dejligt til sommerlejren, hvor vi bare skal hygge om et bål hver eneste dag. 

Der var også hilsen fra Carina, som bor i Italien, hun har modtaget vores post og var meget glad for pakken:)

Seje pilte på weekendtur

Alle sov ude på weekendturen midt i marts måned. Den første aften regnede det, men alle klarede det, selvom nogen fik vand i teltene. Natten efter blev det meget koldt helt ned til minus 4 grader, men også her klarede alle det så fint. Lejren havde et kartoffeltema, hvor alle holdene var blandet puslinge-tumlinge, pilte og væbnere. Der var en rigtig god kampgejst på holdene. Se billeder fra turen her...

Et fedt pilteprojekt

Pilte har været i gang med et super projekt, nemlig at bygge tre lignelser fra bibelen i lego. Lignelserne er blevet filmet og lavet om til andagter, som er blevet holdt ved de sidste tre møder for alle FDF'ere. Stor ros til alle pilte, det er virkelig godt det I har lavet. Find filmene på FDF Skjerns gruppe på Facebook.   

Pilte kalender

Ingen begivenheder fundet